Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Μεθώνη 20/1/08



6 σχόλια:

P. Kapodistrias είπε...

Μωραΐτεψες ολοσχερώς ή μού φαίνεται;


Σημείωση: Δεν το λέω αυτό σαν τους άλλους Ζακυνθινούς. Απλώς, αστειεύομαι. Ξέρεις, άλλωστε, ότι το έτερόν μου ήμισυ είναι από αυτά ακριβώς τα υπέροχα μέρη.

Πρός γνώση μας!!!...

vertzak είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ.
ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ, ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡOST ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΦΡΑΓΚΙΚΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ!

Unknown είπε...

Είναι πολύ όμορφα αυτά τα μέρη, πραγματικά. Μεταξύ Μεθώνης και Κορώνης, βρίσκεται και η Φοινικούντα. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, πέρνα κι από εκεί μια βόλτα. Καλημέρα και... καλά ταξίδια!

KAKOLIRIS NIKOS είπε...

Συμφωνώ με τον αγαπητό φίλο Διονύση.
Ή κατά μια άλλη εκδοχή,η Ζάκυνθος στην παρούσα ιστορική και χρονική περίοδο βοηθάει όσους, για διάφορους λόγους, την έχουν εγκαταλήψει να μην στενοχωριούνται πολύ γιαυτό.

Αν και είναι λίγο εγωιστικό αυτό που ήδη έχω γράψει, χαίρομαι που στην ανάμνησή μου ζει ζωντανή μια άλλη Ζάκυνθος ή μια ίδια που δεν την είχα καταλάβει.

Για τους φίλους του εξαίρετου blog θα ήθελα να ανακοινώσω πως η google έχει μιa beta έκδοση για να αποθηκεύουν τα εγγραφά τους ή τα επισυναπτόμενα των email αλλά το πιο σημαντικό να τα μετατρέπουν σε pdf.

Αυτό σημαίνει πως για κάποιον με adsl γραμμή δεν χρείαζεται να φοβάται πως θα χάσει κάποια αρχεία αφού έχει αυτή την μέθοδο αποθήκευσης και ότι επίσης θα μπορούσε να τα δουλεύει ή και να τα μοιράζεται από όπου βρίσκεται αρκεί να έχει πρόβαση στο ιντερνετ.http://docs.google.com
Κάτι ανάλογο έχει δημιουργήσει και το zoho notepad.
Βαλτε το στην google αναζήτηση και ότι σας βολεύει.

Παρά το γεγονός ότι το blog έχει άλλο χαρακτήρα ελπίζω να μην δυασρεστώ για παροχή κάποιων πληροφοριών σαν αυτών.

Filho do Vento είπε...

Nionio, de 8ymamai to email sou, opote sou afhnw to link gia to blog san sxolio edw...

http://palavrasdocaminho.blogspot.com/

Yannis

lilian είπε...

ΕΊΧΑ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ε;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΟΝΥΣΗ!!!