Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

20/11/2008 "Χριστός γεννάται..."


Ζάκυνθος: Παραμονή απόγευμα των Εισοδίων της Θεοτόκου (της Κυρίας των Αγγέλων για εμάς), αντί για το πρωί της γιορτής όπως γίνεται παντού στην Ελλάδα, ψάλλεται ο όρθρος στη Μητρόπολη. Είναι ο πρώτος από τους τέσσερις "αφ΄εσπέρας" -επίσημους, παρουσία και του Δεσπότη- όρθρους της Μητρόπολης αυτής της περιόδου (ακολουθούν η παραμονή του Αγίου Νικολάου, των Χριστουγέννων και τέλος των Φώτων).

Στο Τζάντε και για τους -λίγους πια- πιστούς των αντετιών του, χτες το απόγευμα ακούστηκε για πρώτη φορά το "Χριστός γεννάται...", δόθηκε το μήνυμα, μύρισε Χριστούγεννα!

3 σχόλια:

Athina V. είπε...

...όντως Ντένη "μύρισε Χριστούγεννα", όπως λες κι εσύ καταφέρνεις να μας ταξιδεύεις πάντα...Σ΄ευχαριστούμε κι εμείς...

Και μια ερώτηση off topic: Γιατί κάθε φορά που πάω να ποστάρω μια απάντηση πρέπει να ξανακάνω λογαριασμό και εγγραφή? Γιατί φαίνεται κάθε φορά να μην ισχύει ο κωδικός μου???

vertzak είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ! ΠΟΛΥ SPACE...
ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Athina V. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ LOG IN ΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ Athina V. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
VERTZAK

Athina V. είπε...

Thanks Dennis!!! Θα το προσπαθήσω και θα σου πω...(πάντως και τώρα που θέλω να σου γράψω, πάλι μου λέει "λανθασμένος κωδικός")Τεσπα...

Φιλιά πολλά!!!!!!