Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

παρουσίαση βιβλίου



Σήμερα το απόγευμα στις 6.30 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Κατσαΐτου Κοινωνικός και πνευματικός βίος Κεριωτών (εκδ. Τρίμορφο, 2009).
Σύμφωνα με πληροφορίες φίλων το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο πλάτωμα μικρής εκκλησίας του Κεριού, ή αν ο καιρός δεν το επιτρέπει, μέσα στον κεντρικό ναό του χωριού.


.

1 σχόλιο:

don basilio είπε...

Πάντα Φράγκος πρεβεδούρους και ποτές ένας Κεριώώώώώώώωτηςςςς? A proposito μωρέ Νιόνιο τι σου είπε εκειός ο άθρωπος; Και να λυσιάξεις θα χτήσει; Ε που μας γλέπω δεμένους τσι ντόπιες εσέ -είσαι μουρλός από μόνος σου- εμέ -είμαι μουρλός πατεντάδος- τον Κεφαλληνό -μη πάει και τονε ψηφίσεις- και τα συντρόφια του -κάνουνε ότι τσου λέει το Κόμμα και κομμάτια να γενεί. Ου κουβέντες. Τώρα όπου θα έχει και γκοβέρνο με τα μέντε του. Ποίος τονε πιάνει.

Και μπρι τελειώσω ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - που να μας αξιώσει ο αφέντης ο Θέος να τονε καμαρώσουμε να ξεσπαθώνει εις το παρλαμέντο κόντρα σε εκείνη τη συφορά τον Αστέριο Ροντούλη. Και να πετάξει κανένας το Νυν απολύοις και να αρχίσει ο Στάθης μας το Πατερημώ καθηκόντως. Κάμε Κυρά Χρυσοπηγή και Άγιε μου Λύπιε κολονάδε. Αμή το λοιπό.

Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΔΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΛΑΖΟΥΜΕ ,,, γιατι αμαρτία λέει που τη μαθαίνουνε πολλοί είναι πολλές αμαρτίες μαωμένες. Όσοι μπλογάρουμε μπλογάρουμε. Κι αντίς νογάει νογάει. Προσκυνώ!