Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

παρουσίαση βιβλίουΣήμερα το απόγευμα στις 6.30 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Κατσαΐτου Κοινωνικός και πνευματικός βίος Κεριωτών (εκδ. Τρίμορφο, 2009).
Σύμφωνα με πληροφορίες φίλων το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο πλάτωμα μικρής εκκλησίας του Κεριού, ή αν ο καιρός δεν το επιτρέπει, μέσα στον κεντρικό ναό του χωριού.


.

2 σχόλια:

don basilio είπε...

Πάντα Φράγκος πρεβεδούρους και ποτές ένας Κεριώώώώώώώωτηςςςς? A proposito μωρέ Νιόνιο τι σου είπε εκειός ο άθρωπος; Και να λυσιάξεις θα χτήσει; Ε που μας γλέπω δεμένους τσι ντόπιες εσέ -είσαι μουρλός από μόνος σου- εμέ -είμαι μουρλός πατεντάδος- τον Κεφαλληνό -μη πάει και τονε ψηφίσεις- και τα συντρόφια του -κάνουνε ότι τσου λέει το Κόμμα και κομμάτια να γενεί. Ου κουβέντες. Τώρα όπου θα έχει και γκοβέρνο με τα μέντε του. Ποίος τονε πιάνει.

Και μπρι τελειώσω ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - που να μας αξιώσει ο αφέντης ο Θέος να τονε καμαρώσουμε να ξεσπαθώνει εις το παρλαμέντο κόντρα σε εκείνη τη συφορά τον Αστέριο Ροντούλη. Και να πετάξει κανένας το Νυν απολύοις και να αρχίσει ο Στάθης μας το Πατερημώ καθηκόντως. Κάμε Κυρά Χρυσοπηγή και Άγιε μου Λύπιε κολονάδε. Αμή το λοιπό.

Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΔΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΛΑΖΟΥΜΕ ,,, γιατι αμαρτία λέει που τη μαθαίνουνε πολλοί είναι πολλές αμαρτίες μαωμένες. Όσοι μπλογάρουμε μπλογάρουμε. Κι αντίς νογάει νογάει. Προσκυνώ!

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色